top of page

Kínai medicina rendelő

Újbudán

Bp. 1114 Orlay u. 2/b.

III. em. 5.

Előzetes bejelentkezés   szükséges:

         06 70 615 4075    

         06 70 772 1700

Rendelési idő:

Hétfő: 14:00-18:00

Kedd: 8:00-12:00; 

              14:00-18:00

Szerda: 14:00-18:00

Csütörtök: 14:00-18:00

Péntek: 8:00-12:00

ENGLISH

Kínai TeleMedicina

internetes hagyományos kínai gyógyászati távkonzultáció

Amennyiben tanácsot szeretne kérni valamely panaszával kapcsolatban, arra való tekintettel, hogy a hagyományos kínai gyógyászat módszerei alkalmazhatóak lehetnek-e és hogyan segíthetnek az ön esetében, vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatos tájékoztatásra van szüksége a kínai gyógyászat tapasztalatain alapulóan, akkor telefonos időpontegyeztetést követően lehetőség van otthonról, interneten keresztül történő távkonzultációra is.

A távkonzultációs szolgáltatás az alábbi gombra kattintva érhető el:

A gombra kattintás után a doxy.me telemedicina oldalra kerül, ahol meg kell adnia a nevét és el kell fogadnia a távkonzultációval kapcsolatos tudnivalókat. Amennyiben a böngészője erre kéri, engedélyezze a kamera- és a mikrofonhasználatot. Az online “váróteremben” várakozzon, amíg sorra kerül és megindítjuk a távkozultációt. Kérjük, gondoskodjon olyan fényviszonyokról, hogy ne legyen világítás (vagy ablak) a háta mögött és kellőképpen meg legyen az arca világítva.

A jelen járványügyi helyzetben fokozottan fontos a távolságtartás ezért tesszük lehetővé az internetes távkonzultációt.

A Kínai TeleMedicina távkozultáció során csak a hagyományos kínai gyógyászat köréhez kapcsolódóan nyújtunk távszolgáltatást, mely nem helyettesítheti sem a hagyományos kínai gyógyászat személyes vizsgálaton alapuló diagnosztikai módszertanát, sem az orvosi (háziorvos, ügyelet, szakorvosi rendelés, kórházi kezelés stb.) ellátást. A Kínai TeleMedicina szolgáltatást a hagyományos kínai gyógyászat, mint komplementer eljárás részeként biztosítjuk.

bottom of page